Login · Sign up

TeachAde

Manchester United Drakt

Join Group

« Return to Group

Group Members

Group Resources

Billige Fotballdrakter







hennes fitness fra den rupturerte

Matildas Coach Tony Gustavsson har vist sin tro

Billige Fotballdrakter, Fotballdrakt Barn



fowler, det yngste medlemmet fotballdrakter design i kvartfinalen
Matildas Coach Tony Gustavsson har vist sin tro på to av Australias mest spennende prospekter, med tenåringsfølelser Mary Fowler og Kyra Cooney-Cross valgt i 18-sterke OL-gruppen.
Fowler, det yngste medlemmet av gruppen på 18, og 19 år gamle Cooney-Cross er to av de seks olympiske debutantene som er oppkalt sammen med målvakten Teaan Micah, Veteran Aivi Luik og videresender Hayley Raso og Kyah Simon.
billige fotballdrakter De andre 12 spillerne i truppen, kapteinen av Chelsea Superstar Sam Kerr, tidligere dukket opp på OL i 2016.
Fowler scoret sitt første mål for Australia tidligere denne måneden i et 3-2 tap til Danmark, mens Comoney-Cross, som hadde en breakout W-League-sesong med Champions Melbourne-seier, debuterte i det internasjonale spillet og deretter startet mot Sverige.
Micah, 23, opptjent utvalg foran Mackenzie Arnold som en av de to målvaktene, mest sannsynlig som sikkerhetskopiering for nr. 1 Custodian Lydia Williams.
fotballdrakt barn Micah var W-League målvakten av året med Melbourne City og hadde et rent ark på sin internasjonale debut i 0-0 tegningen med Sverige.
jalkapallo pelipaidat Gustavsson støttet også veteran midtbanespiller Elise Kellond-Knight for å bevise at hennes fitness fra den rupturerte ACL hun led i juli i fjor.
Kellond-Knight er en av to spillere i truppen som ikke har omtalt i et spill under Gustavsson, sammen med hardkjøring midtbanespiller Chloe Logarzo.
Matildas Stalwart Logarzo, 26, savnet april-vinduet på grunn av visumkomplikasjoner knyttet til klubben, flyttes fra Bristol City til Kansas City, mens et hip-problem styrte henne i juni-vinduet.
Matildas vil spille et siste tune-up-spill mot Japan 14. juli før gruppen G-kamper mot New Zealand, Sverige og USA.
De vil forsøke å bedre sitt tidligere beste resultat, da de ble slått ut på straffer i kvartfinalen i 2016.












real madrid fotbollströja
kevin de bruyne trikot
maglia lazio
juventus drakt
nuove maglie italia
juventus fotbollströja
dortmund trikot günstig
maglia lazio
portugal trikot langarm
fotbollströjor sverige
tottenham trøje

For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.